Lokation

 

Spillested

Amager Revyen spilles på Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København S. www.teaterplay.dk

 

Parkering

Området rundt om teatret har gratis parkering! Dog lægges der i øjeblikket fjernvarme m.m., så en del veje er ramt af vejarbejde. Tag derfor afsted i god tid hvis I skal finde en parkeringsplads.

 

Åbningstider og café

Teatrets café åbner en time inden forestillingen. Her kan man købe kolde og varme drikkevarer og snacks. Det anbefales at komme i god tid. Dørene ind til selve teatersalen bliver åbnet ca. 5-10 minutter inden forestillingen, og publikum guides til deres pladser af aftenens afvikler.

 

Garderobe

Der er plads til at hænge overtøjet, det er gratis, og det er under opsyn af teatrets barpersonale under hele forestillingen. Desuden kommer der ingen andre end aftenens publikum ind på teatret.

 

Adgangsforhold for gangbesværede

Teatret ligger i stue-etagen, og der er ingen trapper, hverken ved indgang eller indenfor. Så der er nem adgang med enten rollator eller kørestol. Men husk at kontakte os hvis en kørestol skal have plads i teatersalen, så vi kan nå at gøre plads til den på spilledagen. Alle med kørestol skal henvende sig på telefon: 21 84 57 73 i god tid inden dagen.

 

Corona-hensyn

Vi overholder naturligvis regeringens retningslinjer for afstand, håndsprit og værnemidler. Medbring mundbind og bær det når du går rundt på teatret. Det kan tages af når du sidder ned.