Praktisk - Amagerrevyen

 

INDLØS GAVEKORT
Har du modtaget et gavekort? Så læs her hvordan du indløser det: Indløs Gavekort

BILLETSALG foregår på www.amagerrevyen.dk. Revyen benytter billetudbyderen BilletExpressen, og det overordnede direkte link til billetter er: amagerrevyen.billetexpressen.dk
Al øvrig henvendelse omkring billetter og revyen i det hele taget skal ske på enten mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf: 93 803 863

ADRESSE
Amager Revyen spilles på Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København S. www.teaterplay.dk

PARKERING kan foregå på offentlige veje i området omkring teatret.

ÅBNINGSTID OG CAFÈ
Teatrets café åbner en time inden forestillingen. Her kan man købe kolde og varme drikkevarer og snacks. Det anbefales at komme i god tid. Dørene ind til selve teatersalen bliver åbnet ca. 5-10 minutter inden forestillingen, og publikum guides til deres pladser af aftenens afvikler.

GARDEROBE
Der er plads til at hænge overtøjet, det er gratis, og det er under opsyn af teatrets barpersonale under hele forestillingen. Desuden kommer der ingen andre end aftenens publikum ind på teatret.

ADGANG til teatret foregår gennem hovedindgangen på Strandlodsvej 7. Teatret er i stueplan og der er ingen trapper. Også scenen er i gulvniveau, så der er fin kørestolsadgang. Dog skal kørestolsbrugere og andre med særlige behov for hensyn skrive til teatret (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest 24 timer inden forestillingen, så der kan tages forholdsregler.


PRESSE
Al henvendelse kan ske på enten mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf: 93 803 863.

Presseinvitationer til premieren udsendes i det nye år, men anmeldere kan sagtens sætte datoen i kalenderen allerede nu.

Revyen er en professionel, men stadig ny revy, og det hjælper os usigeligt hvis I omtaler revyen i jeres medie. Budgettet er stramt, selv hvis billetsalget er hæderligt, men de store dyre reklamekampagner må vente nogle år endnu. Så al forhåndsomtale er kærkommen, og vi håber I vil hjælpe os med at støtte op om Amager Revyens fortsatte udvikling. Revyen er for alle, og er både lokal og global. Den er ikke kun for folk der bor på Amager, så vi håber at nå ud til hele landet, ligesom alle de andre revyer i Danmark.