SPILLEPERIODE: 26. marts – 13. maj 2022
Revyen spiller udvalgte hverdage kl. 20.00 og lørdage kl. 16.00. I alt 22 forestillinger. Se specifikke datoer på: amagerrevyen.billetexpressen.dk

BILLETSALG foregår på www.amagerrevyen.dk. Revyen benytter billetudbyderen BilletExpressen, og det overordnede direkte link til billetter er: amagerrevyen.billetexpressen.dk
Al øvrig henvendelse omkring billetter, spisning og revyen i det hele taget skal ske på enten mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Jeanett Rytter på tlf: 2396 0008

SPISNING
Ønsker man at spise i forbindelse med revyaftenen, er der mulighed for at købe ’Revy&Menu’. Spisningen foregår på restaurant Sant Spiseri lidt længere nede ad Strandlodsvej (nr. 63B). På hverdage hvor revyen spiller kl. 20.00 spiser man inden forestillingen, og om lørdagen hvor revyen spiller kl. 16.00 spiser man bagefter.

LOKATION
 
TEATER PLAY lægger hus til Amager Revyen, og teatret hjemmeside er: www.teaterplay.dk Teatret har en hyggelig teaterfoyer, og her kan man købe drikkevarer og snacks. Foyeren åbner en time inden showstart og har også åben i pausen og bagefter.

ADRESSE
Amager Revyen spilles på Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København S. www.teaterplay.dk

PARKERING kan foregå på offentlige veje i området omkring teatret.

ÅBNINGSTID OG CAFÈ
Teatrets café åbner en time inden forestillingen. Her kan man købe kolde og varme drikkevarer og snacks. Det anbefales at komme i god tid. Dørene ind til selve teatersalen bliver åbnet ca. 5-10 minutter inden forestillingen, og publikum guides til deres pladser af aftenens afvikler.

GARDEROBE
Der er plads til at hænge overtøjet, det er gratis, og det er under opsyn af teatrets barpersonale under hele forestillingen. Desuden kommer der ingen andre end aftenens publikum ind på teatret.

ADGANG til teatret foregår gennem hovedindgangen på Strandlodsvej 7. Teatret er i stueplan og der er ingen trapper. Også scenen er i gulvniveau, så der er fin kørestolsadgang. Dog skal kørestolsbrugere og andre med særlige behov for hensyn skrive til teatret (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) senest 24 timer inden forestillingen, så der kan tages forholdsregler.


PRESSE
Al henvendelse kan ske på enten mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Jeanett Rytter på tlf: 2396 0008.

Presseinvitationer til premieren udsendes i det nye år, men anmeldere kan sagtens sætte datoen i kalenderen allerede nu.

Revyen er en professionel, men stadig ny revy, og det hjælper os usigeligt hvis I omtaler revyen i jeres medie. Budgettet er stramt, selv hvis billetsalget er hæderligt, men de store dyre reklamekampagner må vente nogle år endnu. Så al forhåndsomtale er kærkommen, og vi håber I vil hjælpe os med at støtte op om Amager Revyens fortsatte udvikling. Revyen er for alle, og er både lokal og global. Den er ikke kun for folk der bor på Amager, så vi håber at nå ud til hele landet, ligesom alle de andre revyer i Danmark.