Bliv sponsor på Amager Revyen

Et sponsorat skaber synlighed for din virksomhed eller organisation. Samtidig viser I støtte til lokalområdet - og amagerkanernes smilebånd.
Kontakt os på sponsor@amagerrevyen.dk eller +45 93 803 863.
Sponsor
Hovedsponsor
PRINTPUSHER - online trykkeri
Hovedsponsor
PRINTPUSHER - online trykkeri
"Amager Revyen er en fantastisk mulighed for at vise vores produkter frem: banner, folier, programmer, flyers og meget andet. Samtidig støtter vi en fantastisk ide der bæres igennem af ildsjælene hos Amager Revyen. Vi er stolte af at kunne bidrage!"

-Viggo Hinrichsen / Ejer

Om printpusher: Printpusher er et onlinetrykkeri med gratis levering på Amager. Vi tilbyder flyers, visitkort, labels, folier og 2.000 andre produkter - herunder også fassadeskilte. Vores grafikere og korrekturlæsere står klar til at servicere din virksomhed. Alt sammen til gode priser.
www.printpusher.dk

Portrætfotograf Mette Lyck
Sponsor
Portrætfotograf Mette Lyck
"Livet er ikke de dage du passerer, men de dage du aldrig glemmer,"

- Mette Lyck / Portrætfotograf

Mette Lyck er portrætfotograf med mere end 25 års erfaring i, at fange livets mest fantastiske øjeblikke i billeder. Porteføljen omfanger alt fra baby-, konfirmations-, student-, bryllups- og portrætfotografering - og meget mere.

Mette har taget billeder af Amager Revyens besætning til brug på bl.a. plakater, banner, flyers og ikke mindst til anvendelse digitalt. Besøg Mette Lyck's webside og se hvordan hun får mennesker til at stråle.
Besøg Mette Lyck


Spillested
Teater Play

Restaurant
Sant Spiseri

Kulturstøtte
Amager Vest Lokaludvalg

Kulturstøtte
Amager Øst Lokaludvalg